Het advocatenkantoor Van Mieghem & Partners BVBA is gevestigd te Antwerpen, Frankrijklei 150.
 
De kantooroppervlakte bedraagt 300m≤. Het kantoor is uitgerust met de modernste kantoor- en communicatie apparatuur zoals telefoon, computer, fax, ISDN, gsm, printers, copiers en een automatische vouw- en inpakmachine.

              

Telefoon
: Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 03/234.37.79. Het kantoor beantwoordt telefoonoproepen enkel tussen 9.00 en 12.00 en tussen 14.00 en 17.00 uur.

CliŽnten kunnen voor dringende oproepen een bijzonder telefoonnummer toegewezen krijgen dat bereikbaar is tussen 08.00 en 19.00 uur.

Telefax : Onze fax is uiteraard 24 uur per dag bereikbaar op het nummer 03/232.44.79.


Internet : Tenslotte kan U gegevens raadplegen op onze Web Site http://www.avmp.be , we zijn tevens bereikbaar via info@avmp.be
Van zodra U cliŽnt is van ons kantoor, wordt U een loginnaam en paswoord toegekend. Ook downloads via FTP zijn mogelijk en worden op eerste verzoek ter beschikking gesteld.
Routebeschrijving:
Vanuit Brussel : U volgt de E-19 en rijdt de Craeybeckx tunnel door. U volgt rechtdoor de Generaal Lemanstraat en de Mechelsesteenweg tot de Frankrijklei.

Vanuit Gent : U volgt de E17 en rijdt de Kennedy tunnel door. Onmiddellijk na de Kennedy tunnel gaat U rechtsaf richting Centrum Antwerpen. U houdt links aan tot U op de Leien komt, te beginnen met de Amerikalei. U volgt steeds de leien tot het kantoor.


Vanuit Limburg : U volgt de E313 tot Antwerpen en U neemt de afrit Centrum Antwerpen. Op het einde van deze afrit gaat U linksaf de Singel op om aan de tweede verkeerlichten rechts af te slaan op de Plantin en Moretuslei. U volgt deze lei tot U de Frankrijklei.

Vanuit Nederland : U volgt de E34 en automatisch komt U op de Ring rond Antwerpen. U neemt afrit Borgerhout en gaat op het einde van deze afrit naar rechts, de Plantin en Moretuslei op. U volgt deze lei tot U de Frankrijklei kruist.